• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۲۷
برگزاری جلسه كارگروه كشاورزی و امنیت غذایی شورای پدافند غیرعامل استان گیلان در سازمان جهاد كشاورزی گیلان با حضور نماینده پژوهشكده چای

برگزاری جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی شورای پدافند غیرعامل استان گیلان در سازمان جهاد کشاورزی گیلان با حضور نماینده پژوهشکده چای

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، چهارمین جلسه سال جاری کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی شورای پدافند غیرعامل استان گیلان در روز چهارشنبه مورخه ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی گیلان با حضور مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان، معاون امور اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان و نمایندگان مجموعه‌های تحقیقاتی و دستگاه‌های اجرایی حوزه‌ی کشاورزی و منابع طبیعی از جمله نماینده پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار گردید.

در این جلسه کارگروه پس از تبادل‌نظر حاضران در مورد مصوبات جلسه گذشته، بر لزوم تشکیل کمیته‌ها و دبیرخانه پدافند غیرعامل در دستگاه‌های عضو تاکید شد. در ادامه جلسه مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان گزارشی از فعالیت‌های مربوط به ردیابی و پایش ملخ مراکشی و لزوم مبارزه با این آفت خسارت‌زا ارائه دادند. هم‌چنین سرکار خانم دکتر رمزی‌جهرمی عضو هیات علمی پژوهشکده چای با تخصص حشره‌شناسی کشاورزی در قالب پاورپوینت از مرحله اول محلول‌پاشی علیه ملخ مراکشی در راستای پروژه تحقیقاتی مشترک با دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان به سفارش سازمان جهاد کشاورزی گیلان گزارشی ارائه نمودند و مقرر شد این پروژه به دلیل اهمیت ویژه مورد حمایت و پیگیری جدی قرار گیرد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0