پنج‌شنبه, 9 تير 1401
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۱
شركت رییس پژوهشكده چای در جلسه هم‌اندیشی برگزاری همایش یك‌روزه معرفی و توسعه كشت گیاهان دارویی در منطقه دیلمان شهرستان سیاهكل استان گیلان

شرکت رییس پژوهشکده چای در جلسه هم‌اندیشی برگزاری همایش یک‌روزه معرفی و توسعه کشت گیاهان دارویی در منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل استان گیلان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور و بر اساس دعوت‌نامه رییس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان، در روز چهارشنبه مورخه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۱؛ با حضور دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای، جلسه هم‌اندیشی در خصوص برگزاری همایش یک‌روزه به منظور معرفی و توسعه کشت گیاهان دارویی در منطقه دیلمان استان گیلان برگزار گردید.

در این نشست هم‌اندیشی که با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و معاونین ایشان، رییس مرکز رشد دانشگاه و نمایندگان شبکه بهداشت، میراث فرهنگی و ... شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل و هم‌چنین مدیر اجرایی دفتر نماینده شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات حوزه‌ی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد؛ نحوه‌ی اجرا و محورهای این همایش یک روزه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای در این جلسه ضمن تبیین اهمیت گیاهان دارویی در کشور و ضرورت توسعه کشت آن‌ها؛ جایگاه موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده در خصوص انجام تحقیقات کاربردی در کشت گیاهان دارویی را تشریح نمودند. ایشان برای این همایش یک‌روزه که احتمالا در هفته آخر تیرماه برگزار می‌شود، سه محور شامل؛ معرفی و شناسایی گیاهان مهم دارویی منطقه، راه‌کارهای زراعی نمودن گیاهان دارویی وحشی بومی منطقه و توسعه کشت زراعی گیاهان دارویی در منطقه را پیشنهاد دادند. ارائه چندین سخنرانی کلیدی در خصوص محورهای همایش، جایگاه گیاهان دارویی در پزشکی، اهمیت اقتصادی گیاهان دارویی، لزوم سرمایه‌گذاری برای توسعه کشت و فناوری‌های پس از برداشت گیاهان دارویی از جمله موارد پیشنهادی رییس پژوهشکده بود که طبیعتا همراه با نمایشگاه عرضه محصولات باشد اثربخشی مطلوب‌تری خواهد داشت. پیشنهادهای رییس پژوهشکده چای مورد استقبال حاضران در جلسه قرار گرفت و مقرر شد در قالب کمیته‌های تخصصی محورهای مورد نظر بررسی و در دستور کار قرار گیرد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0