سه‌شنبه, 3 خرداد 1401
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
حضور رییس پژوهشكده چای در جلسه سوم هم‌اندیشی شكل‌گیری ناحیه نوآوری كشاورزی جلگه گیلان در دانشگاه گیلان

حضور رییس پژوهشکده چای در جلسه سوم هم‌اندیشی شکل‌گیری ناحیه نوآوری کشاورزی جلگه گیلان در دانشگاه گیلان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور و بر اساس دعوت‌نامه رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، در روز یک‌شنبه مورخه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱؛ در محل سالن جلسات دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان، سومین جلسه هم‌اندیشی شکل‌گیری ناحیه نوآوری کشاورزی جلگه گیلان برگزار شد. در این جلسه رییس دانشگاه گیلان، رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی گیلان، روسای هشت مجموعه تحقیقاتی تابعه سازمان تات و مستقر در گیلان از جمله دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان، روسای دانشکده‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گیلان، مدیر کل دامپزشکی گیلان، رییس مرکز نوغانداری و مسئولان حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان حضور داشتند.

این جلسه هم‌اندیشی که در راستای تفاهم‌نامه منعقد شده بین دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و علوم، تحقیقات و فناوری با حضور معاونین این دو وزارتخانه در اواخر اسفند ۱۴۰۰، برگزار شد؛ به منظور بررسی چالش‌های فرارو، تشکیل کمیته اصلی راهبردی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و عملیاتی کردن تفاهم‌نامه تشکیل گردید. در این جلسه دکتر نجفی رییس دانشگاه گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین وحیدی‌نژاد نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی گیلان، دکتر محمدی رییس سازمان جهاد کشاورزی و روسای مجموعه‌های تحقیقاتی در استان در راستای اهمیت موضوع سخنرانی کردند.

دکتر سراجی رییس پژوهشکده در این جلسه ضمن تشکر از دانشگاه گیلان به جهت میزبانی جلسه و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضران، به اهمیت محصول چای به عنوان دومین محصول استراتژیک استان اشاره کرد و مهم‌ترین چالش‌های فراروی محصول که با اتکا به دانش و فناوری قابلیت مرتفع شدن هستند، احصاء نمود. رییس پژوهشکده چای اشاره کرد که بالا رفتن ضریب خوداتکایی محصول با نفوذ دانش در عرصه و ترویج و انتقال دستاوردهای ارزشمند پژوهشکده در حوزه‌های مختلف، امکان‌پذیر است و در این راستا مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های اخیر را تشریح و تبیین کردند.

در پایان جلسه ضمن تعیین کمیته اصلی راهبردی و واگذاری دبیرخانه برای سال اول به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، مقرر شد در اسرع وقت مجموعه‌های تحقیقاتی دستاوردهای کاربردی و فناورانه خود را به دبیرخانه به صورت مکتوب اعلام کنند و ذیل کمیته اصلی راهبردی، کارگروه‌های تخصصی برای پیشبرد اهداف تفاهم‌نامه با دورنمای شکل‌گیری ناحیه نوآور کشاورزی در گیلان تشکیل شوند.

6.0.3.0
    V6.0.3.0