سه‌شنبه, 12 فروردين 1404
گزارشهای نهایی گروه

گزارش‌های نهایی (دارای فروست) گروه پژوهشی

1- مطالعه بيواكولوژي نماتد مولد زخم ريشه‌ی Pratylenchus loosi در باغ‌هاي چاي شمال كشور (مجری: علی سراجی)

2- بررسي تاثير عناصر غذايي و سموم نماتدكش روي نماتد مولد زخم ريشه‌ی چاي در استان گيلان (مجری: ناهید غلامرضازاده یوسفی)

3- تاثير نوع و مقدار كود آلي بر روي خصوصيات فيزيكي و شيميايي خاك و عملكرد برگ سبز چاي (مجری: احمد شیرین‌فکر)

4- جمع‌آوري و شناسايي علف‌هاي هرز باغ‌ها و نهالستان‌هاي چاي و مطالعه بيولوژي مهم‌ترين آن‌ها (مجری: سیدتقی میرقاسمی)

5- اثر محلول‌پاشي روي و مس بر عملكرد و كيفيت چاي (مجری: فرید باقری‌سلکسری)

6- شناسايي و بررسي خصوصيات بيولوژيك شپشك‌هاي آردآلود Pseudococcus spp.) ) در باغ‌هاي چاي و مطالعه كارايي پارازيتوئيدها در كنترل طبيعي آن‌ها (مجری: علی سراجی)

7- مطالعه خصوصيات نماتد مولد زخم ريشه‌ی چاي (Pratylenchus loosi ) وامكان ارزيابي خسارت آن با استفاده از مدل‌هاي اپيدميولوژيك (مجری: علی سراجی)

8- تاثير سرباره و لجن كنورتور به عنوان ماده اصلاح كننده خاك‌هاي اسيدي در باغ‌هاي چاي (مجری: احمد شیرین‌فکر)

9- اثر مصرف خاكي و محلول‌پاشي نيتروژن بر عملكرد و كيفيت چاي (مجری: فرید باقری‌سلکسری)

10- استفاده از مدل‌هاي هم دماي جذب سطحي فسفر و ارتباط آن با خصوصيات خاك‌هاي اسيدي باغ‌هاي چاي (مجری: احمد شیرین‌فکر)

11- تاثير متقابل سطوح آبياري و مقادير كود نيتروژن بر عملكرد و كيفيت برگ سبز چاي (مجری: کوروش مجدسلیمی)

12- مطالعه تاثير وضعيت خواص فيزيكوشيميايي خاك بر مقادير شكل‌هاي مختلف پتاسيم باغ‌هاي چاي ايران (مجری: علی فاطمی‌چوکامی)

13- بررسي اثر ارتفاع برگ‌چيني توسط ماشين برگ‌چين بر عملكرد برگ سبز و كيفيت چاي خشك (مجری: سیدبابک صلواتیان)

14- اثرات دور آبياري باراني بر عملكرد و كيفيت چاي (مجری: کوروش مجدسلیمی)

15- تعيين بهترين روش توليد انبوه كفشدوزك (Chryptolaemus montrouzieri ) و مطالعه كارايي آن جهت كنترل بيولوژيكي شپشك آردآلود چاي (مجری: روح‌انگیز کهنسال)

16- بررسي و تعيين مناسب‌ترين pH براي رشد نهال‌هاي چاي در خاك‌هاي لومي شني (مجری: علی فاطمی‌چوکامی)

17- مقايسه سه نوع كود نيتروژن (N ) (اوره، سولفات آمونيوم و نيترات آمونيوم) بر روي عملكرد چاي استحصالي (مجری: علی فاطمی‌چوکامی)

18-  تاثير پتاسيم در افزايش محصول چاي به‌صورت ديم (مجری: علی فاطمی‌چوکامی)

19- كنترل نماتد زخم ريشه چاي با استفاده از نماتدكش‌هاي فناميفوس (نماكور) و كادوسوفوس (راگبي) در باغ‌های چاي (مجری: ناهید غلامرضازاده یوسفی)

20- بررسي تاثير مصرف آهك بر كنترل مسموميت منگنز و عملكرد و كيفيت چاي (مجری: رقیه فرید)

21- بررسي اثرات ازت و پتاس بر روي رشد بوته‌هاي چاي بعد از هرس كف‌بر و عملكرد و كيفيت چاي در شرايط آبياري باراني (مجری: رقیه فرید)

22- اثر مقدار و تقسيط كود اوره بر عملكرد و كيفيت برگ سبز چاي (مجری: بهروز علی‌نقی‌پور)

23- مطالعه مبارزه بيولوژيكي با قارچ Sclerotium rolfsii عامل پوسيدگي طوقه و ريشه نهال‌هاي چاي (مجری: شهرزاد شایگان)

24- بررسي اثر علف‌كش گلاي‌فوزيت و اختلاط آن با بعضي مواد شيميايي در كنترل علف‌هاي هرز باغ‌هاي چاي (مجری: سیدتقی میرقاسمی)

25- بررسي و مطالعه مسائل قابليت حاصل‌خيزي و توليد خاك باغ‌هاي چاي در تحقيقات راهبردي چاي (مجری: فرید باقری‌سلکسری)

26- بررسي و مطالعه مسائل توسعه سيستم‌هاي آبياري و كارايي مصرف آب در تحقيقات راهبردي چاي (مجری: کوروش مجدسلیمی)

27- بررسي و مطالعه مسائل مكانيزاسيون در تدوين برنامه راهبردي تحقيقات چاي (مجری: سیدبابک صلواتیان)

28- بررسي و مطالعه مسايل گياه‌پزشكي چاي در تحقيقات راهبردي (مجری: سیدتقی میرقاسمی)

29- اثر كود زيستي فسفاته (بارور-2) بر برخي شاخص‌هاي كمي گياه چاي (مجری: فرید باقری‌سلکسری)

30- برآورد شاخص كارآيي مصرف آب در باغ‌هاي چاي و بررسي مسايل فني و مديريتي لازم به منظور بهبود آن  (مجری: کوروش مجدسلیمی)

31- ارزيابي انرژي مصرفي در توليد و فرآوري چاي خشك (مجری: سیدبابک صلواتیان)

32- برآورد ميزان انرژي مصرفي براي توليد برگ سبز چاي (مجری: سیدبابک صلواتیان)

33- ارزيابي وضعيت كميت - شدت (Q/l ) پتاسيم در باغ‌هاي چاي و ارتباط آن با خصوصيات شيميايي خاك (مجری: احمد شیرین‌فکر)

34- وضعيت شكل‌هاي فسفر در خاك‌هاي اسيدي باغ‌هاي چاي و ارتباط آن با برخي از ويژگي‌هاي فيزيكي - شيميايي خاك و فسفر قابل جذب (مجری: احمد شیرین‌فکر)

35- بررسي اثر چريش و فرآورده‌هاي آلي طبيعي نماتدكش بر نماتد مولد زخم ريشه‌ی چاي (مجری: ناهید غلامرضازاده یوسفی)


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0