سه‌شنبه, 12 فروردين 1404
گزارش های نهایی گروه

پروژه های دارای شماره فروست

1.      بررسي اثرات مواد بسته‌بندي روي تغييرات رطوبت و كيفيت چاي سياه

2.      بررسي تاثير انواع مختلف برگ‌چيني در عملكرد برگ سبز و كيفيت چاي سياه طي دوره‌هاي برگ‌چيني

3.      بررسي و اندازه گيري مواد مهم تشكيل دهنده خاك و سه نوع ضايعات معمول چاي

4.      بررسي و اندازه گيري مواد مهم تشكيل دهنده ضايعات كارخانه هاي چاي (تحقیقی- تطبیقی)

5.      بررسی و تعیین بهترین روش و شرایط آنزیم‌بری تولید چای سبز در گیلان

6.      بررسی و مطالعه تولید چای خشک و فراوردهای آن در تحقیقات راهبردی چای

7.      جداسازی پکتیناز از گونه‏های قارچ آسپرژیلوس به منظور بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه

8.      بررسی اثر سه نوع اسانس طبیعی و زمان انبارمانی بر خصوصیات کیفی چاي سياه ايراني

9.      بررسی عوامل حسی و اجتماعی مرتبط با مصرف چای در میان مصرف ‌کنندگان ایرانی (کارکنان ادارات دولتی)

10. استفاده از چای سبز در تهیه کلوچه فراسودمند و بررسی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری آن

11. بررسي ترتيب جداسازي و استخراج متوالي تركيبات مهم پسماند چاي

12. استخراج رنگ خوراکی از ضایعات چای و ارزیابی پایداری آن


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0