پروژه های دارای شماره فروست
1. بررسي اثرات مواد بستهبندي روي تغييرات رطوبت و كيفيت چاي سياه
2. بررسي تاثير انواع مختلف برگچيني در عملكرد برگ سبز و كيفيت چاي سياه طي دورههاي برگچيني
3. بررسي و اندازه گيري مواد مهم تشكيل دهنده خاك و سه نوع ضايعات معمول چاي
4. بررسي و اندازه گيري مواد مهم تشكيل دهنده ضايعات كارخانه هاي چاي (تحقیقی- تطبیقی)
5. بررسی و تعیین بهترین روش و شرایط آنزیمبری تولید چای سبز در گیلان
6. بررسی و مطالعه تولید چای خشک و فراوردهای آن در تحقیقات راهبردی چای
7. جداسازی پکتیناز از گونههای قارچ آسپرژیلوس به منظور بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه
8. بررسی اثر سه نوع اسانس طبیعی و زمان انبارمانی بر خصوصیات کیفی چاي سياه ايراني
9. بررسی عوامل حسی و اجتماعی مرتبط با مصرف چای در میان مصرف کنندگان ایرانی (کارکنان ادارات دولتی)
10. استفاده از چای سبز در تهیه کلوچه فراسودمند و بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری آن
11. بررسي ترتيب جداسازي و استخراج متوالي تركيبات مهم پسماند چاي
12. استخراج رنگ خوراکی از ضایعات چای و ارزیابی پایداری آن