• Date : Sat Aug 17, 2024
برگزاری بیستمین جلسه گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشكده چای

برگزاری بیستمین جلسه گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت چای

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای بیستمین جلسه گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت چای در روز چهارشنبه مورخ 24 مرداد ماه سال جاری در محل سالن جلسات با حضور معاونت پژوهشی و اعضای جلسه گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده چای برگزار شد. در این جلسه پروپزال پروژه تحقیقاتی با عنوان " تاثیر زمان نگهداری برگ سبز چای بر تغییر ترکیبات شیمیایی آن" ارائه گردید. همچنین اولویت نگارش یک عنوان دستورالعمل فنی و پیشنهاد یک فقره پروژه تحقیقی ترویجی که مراحل آزمایشگاهی و پایلوت را طی نموده است، مورد تصویب اعضا جلسه قرار گرفت.

120.jpg         photo13089895516 (1).jpg

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.15.0
    V6.1.15.0